Amazone : Opendeurdag en tentoonstelling “Lichaam”

Amazone is bijzonder verheugd en trots u te kunnen aankondigen dat twee vriendinnen van Amazone, mevrouw Miet Smet en mevrouw Isabelle Durant, de handen in elkaar hebben geslagen en bij de Koning Boudewijnstichting het Fonds Vriendinnen van Amazone hebben opgericht. Met het Fonds financieren de stichtende vriendinnen de uitbouw van Art’mazone, dat wil vrouwelijke kunstenaars zichtbaar maken,  en Amazone 2.0.

Ook u kunt vriendin of vriend worden van Amazone. Vanaf een gift van 40 euro is uw donatie fiscaal aftrekbaar. De Koning Boudewijnstichting zorgt voor de administratieve afhandeling. Alle giften, legaten, subsidies of toelagen worden alleen gebruikt om de activiteiten van het Fonds Vriendinnen van Amazone te financieren. Giften worden aan de Koning Boudewijnstichting overgemaakt of overgeschreven op rekening bpost bank IBAN: BE10 0000 0000 0404 met de vermelding “017/0470/00066”.

Opendeurdag en tentoonstelling “Lichaam”

Op maandag 25 september tussen 17u en 21u organiseert Amazone haar opendeurdag. Die dag maakt u kennis met de projecten die door het Fonds de Vriendinnen van Amazone zullen gefinancierd worden. Ook de vernissage van de nieuwe tentoonstelling over het vrouwelijk lichaam zal dan plaatsvinden. Noteer alvast de datum in uw agenda!

Comments are closed.