CHARCOT STICHTING – De 20km door Brussel 2018

Loop of sponsor!

Schrijf je vandaag nog in om met het Charcot Team deel te nemen aan de 20km door Brussel op 27 mei 2018. Je beleeft gegarandeerd een geweldige dag en je steunt actief het MS-onderzoek. 12 000 patiënten zijn jou hier heel dankbaar voor. Wil je meelopen? Schrijf in met deze link.

  • De betaling van je inschrijving geeft je recht op een rugnummer en een fantastisch T-shirt in Technica van de Charcot Stichting.
  • We vragen je tevens de belofte om je te (laten) sponseren voor het onderzoek. Door je inschrijving krijg je automatisch toegang via je profiel tot ons inzamelplatform. Dit profiel met je eigen foto laat je toe om tijdens je actie makkelijk al je Outlook- of FB-contacten te bereiken. Al het ingezameld geld gaat naar ‘dagen wetenschappelijk onderzoek’. Toon je meest creatieve kant en probeer zoveel mogelijk dagen onderzoek mogelijk te maken!

Wil je een loper van het Charcot Team sponseren?

  • Kies je loper via de bovenstaande link en doe online jouw donatie.
  • Laat hem of haar zeker een fijn berichtje!
  • Kom de lopers aanmoedigen op zondag 27 mei 2018. Kom zeker, ze kunnen jullie aanmoedigingen zo gebruiken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste loper van het Charcot Team 2018, dierbare held,
De 20 km van Brussel komt in rasse schreden aan.
We hopen dat je training goed vordert.
We hopen dat ook je inzamelactie goed loopt. Er staan nog enkele maagdelijke cijfers op het bord dus hoog tijd om je dierbaren eens diep in de ogen te kijken en hun steun aan jou en aan het MS-onderzoek te vragen. Het doel dit jaar is 10 000 euro. Dat is haalbaar. Heb je vragen, contacteer ons vandaag nog: 0465 283660
Praktische informatie:
  • Je rugnummer en je T-shirt van het Charcot TEAM 2018 liggen op zondag 27 mei klaar vanaf 8u30 aan het Charcot TEAM basecamp op de mezzanine in AUTOWORLD, gelegen aan de start/finish van de race (en dus niet zoals de andere deelnemers van de race onder de arcaden).
  • In ons Basiskamp kan je je omkleden en je spulletjes in veilige bewaring bij ons laten.
  • Er zijn daar aparte toiletten en de mogelijkheid om je op te frissen en wat te snacken.
  • AutoWorld is enkel toegankelijk voor onze lopers en de personen die aangemeld werden voor de VIP-lijst. De lopers staan automatisch op de VIP-lijst aan de ingang van AutoWorld. Indien je nog andere personen wil toevoegen, dien je dit om veiligheidsredenen te laten weten voor 15/05/2018.
  • De start van de race is om 10u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *