Thematische lijst – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

Huisvesting (hulp voor het vinden van)

6 Gevonden verenigingen - Thema



De Resto du Coeur, dat is in de eerste plaats een verhaal mensen, maar vooral van het hart! De vereniging bestaat in België sinds 21 december 1985 en de Federatie is sinds 2001 actief op nationaal niveau.



DoucheFLUX wil de uitsluiting tegengaan van mensen in extreme armoede, met of zonder dak boven het hoofd, met of zonder papieren, van hier of van elders, via een brede dienstverlening (douches, wasserij, lockers, psycho-medische diensten.



De missie van 't Eilandje bestaat erin om te voldoen aan de behoeften van daklozen en mensen in een serieuze precaire situatie. 't Eilandje organiseert daarom niet alleen een dienstenservice voor eerste behoeftes.



Sinds 1937 begeleidt Spullenhulp mensen in moeilijkheden zodat ze opnieuw hun plaats kunnen vinden in de samenleving. Onze activiteiten steunen op twee prioritaire interventieassen: toegang tot huisvesting en toegang tot werk of een ontplooiende activiteit.



Schenken kan aan de CAW's zelf, CAW Groep ontvangt geen schenkingen. Vanaf €40 is je gift fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je op www.caw.be/jouw-steun.



Deze organisatie communiceert enkel in het Frans met haar donateurs, raadpleeg de franstalige fiche.