Thematische lijst – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

Rechten van het kind

8 Gevonden verenigingen - Thema



Onze vereniging ondersteunt projecten gericht op de benarde situatie van vrouwen en kinderen die in de minst ontwikkelde landen worden blootgesteld aan situaties van onzekerheid, kwetsbaarheid of uitsluiting.



Deze organisatie communiceert enkel in het Frans met haar donateurs, raadpleeg de franstalige fiche.



UNICEF werkt in 190 landen en gebieden, soms op de meest onherbergzame plaatsen ter wereld om de meest kwetsbare kinderen te bereiken, om hun leven te redden en hun rechten te verdedigen.



We bieden wezen en kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika en Haïti een liefdevolle thuis, een school- en beroepsopleiding, gezonde voeding en medische zorgen en steunen families uit de arme omringende gemeenschappen.



Proma vzw ondersteunt kleinschalige vormings- en opleidingsprojecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika en richt zich vooral op kinderen. • Toegang tot onderwijs verhogen.



Ais organisatie voor bijzondere jeugdzorg biedt Ruyskensveld vzw zorg op maat aan gezinnen, kinderen, jongeren, hun omgeving en dit op verschillende levensdomeinen.



De armoede via onderwijs duurzaam uit de wereld terugdringen door gelijke kansen centraal te stellen. Middelbaar onderwijs en een beroepsopleiding geven aan kinderen in extreme armoede om hen een nieuwe start te geven in het leven.



Deze organisatie communiceert enkel in het Frans met haar donateurs, raadpleeg de franstalige fiche.