Steun het Musicafonds en geef een geschenk van onschatbare waarde: muziek – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

Steun het Musicafonds en geef een geschenk van onschatbare waarde: muziek

The Musical Gift: wanneer gaf je voor het laatst muziek cadeau?

Muziek is een talent en geschenk, doorgegeven van generatie op generatie, van muziek op luisteraar, van mond tot oor.

Tijdens AlbaNova 2018, familiefestival voor oude én hedendaagse muziek, bood het Musicafonds voor het eerst vier bezoekers de unieke kans om een stukje van hun festivalervaring te delen met iemand die niet (meer) naar het festival kon komen. Dankzij deze actie hebben bewoners van Woonzorgcentrum Dijlehof te Leuven en Seniorencentrum Onze Lieve Vrouw te Bornem genoten van een ontroerend optreden, maar ook een gezin mocht een muzikaal cadeau ontvangen in intieme kring.

Het Musicafonds wil de drempels tot een kwaliteitsvolle muziekparticipatie en ontwikkeling voor kansengroepen helpen verlagen en is ervan overtuigd dat The Musical Gift een sterk format hiervoor is. Daarom krijgen drie bezoekers van AlbaNova 2019 opnieuw de opportuniteit om een concert te geven aan iemand die niet op het festival aanwezig kan zijn.

 

Gelooft u ook in de kracht van muziek?

Dankzij uw hulp kan het Musicafonds initiatieven zoals The Musical Gift mogelijk maken.

Steun het Musicafonds en geef een geschenk van onschatbare waarde: muziek.

.

Uw gift is zeer welkom op het rekeningnummer IBAN BE27 0012 3667 0073 (BIC GEBABEBB) met vermelding ‘Musicafonds’.

Uw storting is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar, wij bezorgen u jaarlijks een attest. Schenkt u 100 euro of meer, dan kan – als u dat wenst – uw naam vermeld worden op de website. U ontvangt minstens tweemaal per jaar een nieuwsbrief met info over de projecten die met het Musicafonds ondersteund worden.

Benieuwd naar andere projecten die het Musicafonds reeds heeft kunnen realiseren? Neem een kijkje op de website van het Musicafonds.

Vragen? Contacteer sophie@musica.be. “