Vereniging stichtingen – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

AMNESTY INTERNATIONAL VLAANDEREN VZW


Logo AMNESTY INTERNATIONAL VLAANDEREN VZW


Bevoegd om fiscaal aftrekbare Giften te ontvangen.


Voorstelling Actualiteiten Video's

Vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid voor alle mensen: dat is waar Amnesty International voor staat. Met steun van onze activisten, schenkers en vrijwilligers voeren wij al meer dan vijftig jaar overal ter wereld actie tegen vervolging, marteling, onderdrukking en andere schendingen van de mensenrechten. In 1977 ontving Amnesty voor haar werk de Nobelprijs voor de Vrede.

De strijd voor de mensenrechten vereist een lange adem. Door Amnesty in uw testament op te nemen, helpt u ons de wereld beter en rechtvaardiger te maken. Amnesty heeft dat blijvende engagement broodnodig. Onpartijdigheid is ons sleutelwoord en daarvoor is financiële onafhankelijkheid noodzakelijk. We willen de onaanvaardbare mensenrechtenschendingen samen met u bestrijden zonder invloed van de overheden die we op de korrel nemen.

We helpen u graag. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om Amnesty op te nemen in uw testament? Contacteer dan onze specialist giften en legaten - Lydia Rega - zij informeert u graag over deze belangrijke beslissing. Zo weet u zeker dat wat u nalaat in goede handen is. 
AMNESTY INTERNATIONAL VLAANDEREN VZW Facebook


AMNESTY INTERNATIONAL VLAANDEREN VZW TwitterAMNESTY INTERNATIONAL VLAANDEREN VZW
Aanbelangende thema’s

Mensenrechten / Wapenhandel (strijd tegen) / Rechten van het kind / Asielbeleid / Persvrijheid / Racisme (strijd tegen) / Vrijwilligerswerk / Verdediging van, bescherming van en hulp aan de vrouwen /

Adres :

Waversesteenweg 169
1050 BRUSSEL
Tel. 02 669 37 37
Email : Lydia.Rega@amnesty-international.be

Contacten :

Voorzitter : Hilde STALS
Directeur : Wies DE GRAEVE
Contactpersoon : Lydia REGA
KBO nummer : 0418 308 243Bank : BE11 5230 8012 9048

GBL_8180