Vereniging stichtingen – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

HANDICAP INTERNATIONAL

Bevoegd om fiscaal aftrekbare Giften te ontvangen.
Adres :

Gewijde-Boomstraat 44 bus 1
1050 BRUSSEL
Tel. 0476 48 80 55
Email : testament@belgium.hi.org
Web : www.handicapinternational.be


Contacten :

Verantwoordelijke voor Giften & Legaten : Geert DOBBELAERE
KBO nummer : 0432 235 661
Bank : BE80 0000 0000 7777Aanbelangende thema’s
Mensenrechten / Steun aan onderwijs en opvoeding / Kinderen met een handicap / Handicap / Preventie / Geestelijke gezondheid / Ontwikkelingssamenwerking / Internationale Solidariteit /


Voorstelling Actualiteiten Foto's

Geef het leven door!


Elke dag zetten de teams van Handicap International zich in meer dan 50 landen in om de levensomstandigheden van mensen met een handicap te verbeteren. 
Via onze projecten krijgen kinderen en volwassenen met een beperking toegang tot kwaliteitsvolle revalidatiezorg en hulpmiddelen zoals rolstoelen, krukken en protheses. Handicap International biedt noodhulp tijdens conflicten en natuurrampen, maar versterkt ook de gezondheidszorg door in te zetten op preventie en sensibilisering. We streven naar gelijke kansen op school, in de samenleving en op het werk. In 1997 kreeg onze organisatie als co-winnaar de Nobelprijs voor de Vrede voor haar strijd tegen levensbedreigende mijnen. U kan het verschil maken voor mensen met een handicap, ook als u er niet meer bent. Dankzij uw nalatenschap aan Handicap International schenkt u hen een waardige toekomst.


Channah
HAITI
Syria


GBL/2022-0457 | Version FR