Vereniging stichtingen – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

UNIVERSITEIT GENT


Logo UNIVERSITEIT GENT


Bevoegd om vrijgestelde giften te ontvangen voor schenkingen.


Voorstelling Actualiteiten Foto's Video's

ACTIES, OBJECTIEVEN

De Universiteit Gent is een top 100 universiteit en één van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied. Via kwaliteitsvol onderzoek streven wij er dagelijks naar om oplossingen te vinden voor de medische, economische, technologische en sociale uitdagingen van vandaag en morgen.

Door de UGent op te nemen in uw testament helpt u mee deze oplossingen te vinden en kunt u, ook wanneer u er niet meer bent, een verschil maken voor andere mensen. U kiest bovendien zelf de begunstigde van uw gift. Als toonaangevende universiteit beschikt de UGent over een uitgebalanceerd portfolio van onderwijs- en onderzoeksprojecten. Via uw testament kan u ook een fonds op naam oprichten of een bestaand fonds steunen.

Het UGent Universiteitsfonds​ geeft u graag advies rond alle vragen die u heeft over schenken. Neem vrijblijvend contact op.


UNIVERSITEIT GENT
Aanbelangende thema’s

Cultuur en kunst / Dieren / Alzheimer / Gezondheid / Infectieziekten / Kanker (strijd tegen) / Medisch, Medisch-biologisch en wetenschappelijk onderzoek / Neurologische ziekten / Zeldzame ziekten / Mensenrechten / Bescherming van het erfgoed / Instandhouding en bescherming van het milieu en de natuur / Opleiding en onderwijs / Derde wereld / «Veilig» voedsel /

Adres :

Rectoraat :
Sint-Pietersnieuwstraat 25
9000 GENT
Tel. 09 264 83 31
Email : Universiteitsfonds@UGent.be

Contacten :

Voorzitter : Rik VAN DE WALLE, rector
Verantwoordelijke voor Giften & Legaten : Terry EDIERS
Contactpersoon : Terry EDIERS
KBO nummer : 0248 015 142Bank : BE26 3900 9658 0329