Vereniging stichtingen – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

UZA FOUNDATION


Logo UZA foundation


Bevoegd om fiscaal aftrekbare giften te ontvangen.


Voorstelling Actualiteiten Foto's

ACTIES EN OBJECTIEVEN

Bouw jij mee aan de gezondheidszorg voor morgen?

UZA foundation ondersteunt het medisch wetenschappelijk onderzoek binnen het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Dank zij dit onderzoek kunnen we nieuwe behandelingen ontwikkelen en zo een verbeterde zorg aan al onze patienten aanbieden.

Samen voor innovatie
Door wetenschappelijk onderzoek leren we elke dag bij. Via klinische studies bieden we de allernieuwste technieken en behandelingen aan onze patiënten aan. Wil jij samen met ons zorgen voor een verbeterde gezondheidszorg voor nu en voor in de toekomst?  

Jouw steun telt!
Met jouw steun kunnen we blijven investeren in baanbrekende expertise, door onze medewerkers de beste opleidingen te bieden, internationale experten aan te trekken en in te staan voor de continuïteit van het onderzoek. Overweeg je een gift of (gedeelte van) je erfenis te schenken aan de UZA foundation? Dan maak je samen met ons het verschil en bouw je mee aan de gezondheidszorg van morgen! Daarbij kies je zelf naar welk onderzoek of dienst je gift gaat. 

Meer informatie?
Neem zeker een kijkje op onze website www.uzafoundation.be.Blijf op de hoogte van alle nieuwe onderzoeken en ontwikkelingen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief www.uza.be/nieuwsbrief. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.
UZA foundation sur Twitter®

UZA FOUNDATION
Aanbelangende thema’s

Alzheimer / Gezondheid van het kind / Hart- en bloedvatenziekten (Cardiovasculaire Ziekten) / Kanker (strijd tegen) / Medisch, Medisch-biologisch en wetenschappelijk onderzoek / Multiple sclerose / Neurologische ziekten / Reumatische ziekten (Gewrichtsontstekingen) / Zeldzame ziekten / Parkinson /

Adres :

Wilrijkstraat 10
2650 EDEGEM
Tel. 03 821 41 97
Email : uzafoundation@uza.be

Contacten :

Voorzitter : Johnny VAN DER STRAETEN
Verantwoordelijke voor Giften & Legaten : Ann VERBEECK
Contactpersoon : Ann VERBEECK
KBO nummer : 0646 860 732Bank : BE69 0017 9875 6478 - BIC GEBABEBB