Vereniging stichtingen – De Gids voor Giften & Legaten
Menu Close

VUB FOUNDATION


Logo VUB Foundation


Bevoegd om vrijgestelde giften te ontvangen voor schenkingen.


Voorstelling Actualiteiten Foto's Video's

ACTIES

De Vrije Universiteit Brussel werd in 1969 opgericht en is een plek waar professoren en studenten de vrijheid krijgen om te denken, te onderzoeken en te innoveren. Die vrijheid is niet vanzelfsprekend. Die moet beschermd en gevoed worden.

De VUB Foundation werd opgericht om vrij onderzoek mee te helpen financieren via bedrijven en particulieren. Want de volgende vijftig jaar worden cruciaal voor onze samenleving. Slagen we erin om eindelijk enkel met duurzame energiebronnnen te leven? Slagen we erin om innovatieve gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen? Die vragen willen we beantwoorden. Met een vrije geest. Daarom is uw bijdrage zo belangrijk.

In uw testament kan u een deel van uw nalatenschap aan de VUB overmaken. De VUB kan u hierbij helpen en u, in functie van uw persoonlijke situatie, een legaat of duolegaat op maat voorstellen. U kiest een VUB-project in lijn met uw persoonlijke of professionele interesses. U kan zich ook nu al via een Leerstoel op naam of Fonds op naam duurzaam inzetten voor een thema binnen onderwijs, onderzoek of innovatie dat u nauw aan het hart ligt. Wij staan u graag bij met professioneel advies.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op en vraag een brochure aan!

WAT U GEEFT AAN DE VUB KRIJGT U TERUG


VUB FOUNDATION
Aanbelangende thema’s

Financiering onderzoek / Gezondheid / Kanker (strijd tegen) / Medisch, Medisch-biologisch en wetenschappelijk onderzoek / Suikerziekte (Diabetes) / Opleiding en onderwijs / Steun aan onderwijs en opvoeding /

Adres :

Pleinlaan 2
1050 BRUSSEL
Tel. 02 629 11 83
Email : foundation@vub.be

Contacten :

Rector : Caroline PAUWELS
Directeur :Isabelle MARNEFFE Tel : 02 629 15 42 (isabelle.marneffe@vub.be)
Contactpersoon : Elisabeth RABAEY Tel : 02 629 18 38 (elisabeth.rabaey@vub.be)
KBO nummer : 0449 012 406Bank : BE51 0013 6779 3562